Uw bouwbedrijf

Ons bouwbedrijf is gespecialiseerd in maatwerk. Wij realiseren of verbouwen woningen, bedrijfsruimtes en kantoren. Dit geheel naar de wensen van de klant. Dit kan van bouwkundig casco tot geheel sleutel klaar afgewerkt (turn key).

Door het klantgericht meedenken door onze vakkundige werknemers, kunnen wij u geheel ontzorgen. Van ontwerp, vergunningaanvraag tot realisatie en alles wat daar tussen zit. Ook bent u vrij in de keuze van materialen en afwerkingen, alles om uw droom te verwezenlijken binnen het bijbehorend budget.

Prijs/Info aanvraag bouwen

Wat kan bouwbedrijf Zwammerdam voor u betekenen?

  • Realiseren van uw droom
  • Turn-key bouwen van uw woning, bedrijfsruimte of kantoor
  • Ervaren bouwspecialisten
  • Geheel naar wens te bouwen of te verbouwen object
  • Meer dan 35 jaar ervaring in de regio

Doordat wij onderdeel zijn van de Zwammerdam Groep kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Denk hier aan sloopwerk tot compleet afwerken van de ruimte rondom uw bouwproject, zoals erfverharding en tuinaanleg.

Ervaren bouwspecialisten die uw droom verwezenlijken

Wij houden van korte lijnen, van opdrachtgever tot uitvoering. Dit kunnen wij realiseren door een goed samenwerkend bouwteam met ervaren specialisten voor al deze onderdelen in onze groep. Ook bent u niet gebonden aan een bepaald bouwsysteem, wij realiseren houtskeletbouw, staalconstructies en/of geheel traditionele bouw.

Regio Groene Hart

Wij bedienen het gehele Groene Hart en omstreken zoals Nieuwkoop, Rijnsburg, Woerden, Gouda, Aalsmeer e.d., maar ook buiten deze regio realiseren wij de mooiste bouwprojecten. Bekijk hier voorbeeld van ons woningbouw projecten.

Contact voor prijzen, advies en informatie