Safegrip coating

Antislip coating voor vloeren

Safegrip antislip coating

Safegrip is een speciale antislip coating om gladde (beton-) vloeren, bruggen en vlonders  te behandelen waardoor uitglijden wordt voorkomen.

Houten en betonnen ondergronden kunnen glibberig worden en dat kan gevaarlijke situaties opleveren.  Safegrip is een antislip combinatie van een twee componenten bitumen laag en steenslag. Hierdoor wordt het oppervlak stroef en dus veilig begaanbaar, ongeacht de weerscondities. Safegrip is toepasbaar op zowel nieuwe als bestaande oppervlakken.

Voordelen Safegrip 

  • Maakt de vloer weer stroef
  • Behoud van structuur en kwaliteit van het hout
  • Toe te passen op alle houtsoorten en betonvloeren
  • Diverse kleurenstellingen en tinten mogelijk
  • Zeer goede hechting voor meerdere jaren
  • Garantie bij aanbrengen door de Zwammerdam Groep
  • Prijstechnisch interessante oplossing

Als vooraanstaand wegenbouwbedrijf met meer dan 55 jaar ervaring helpen wij onze klanten met een complete service, waarbij alle aspecten van de wegenbouw vertrouwd terrein voor ons zijn. Zo kunnen wij u helpen met:

Een persoonlijke benadering

Onze vakmensen weten precies waar ze over praten. Jarenlange praktijkervaring en specifieke opleidingen liggen daaraan ten grondslag. Onze professionals denken mee en kennen de mogelijkheden. Zij staan garant voor uitstekend advies en een grondige aanpak.

Wij gaan voor de beste kwaliteit en zetten ons volledig in voor onze relaties.  

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en streven naar langdurige samenwerking. Een uitstekende service hoort daarbij. Met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen spelen wij effectief in op vragen en speciale wensen. Onze organisatie is zo ingericht, dat wij,  waar nodig, direct extra mensen kunnen inzetten.

Veiligheid voorop

Zwammerdam Groep hanteert de hoogste veiligheidsmaatregelen en werkt met de modernste apparatuur. Uiteraard doen wij dit tegen scherpe marktconforme tarieven. Kortom: de kwaliteit waar wij voor staan en waar de Zwammerdam Groep als uniek wegenbouwbedrijf in de markt om bekend staat. Meer weten?
Bekijk ook eens onze bedrijfsvideo.

Wilt u persoonlijk kennismaken of een vrijblijvende prijs ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en komen er met u altijd uit, want waar een wil is, is een weg.

 

Prijs aanvragen

Zwammerdam Groep is gespecialiseerd in de aanleg van Safegrip antislip coating op diverse ondergronden. Meer weten? Neem via onderstaand formulier contact met ons op voor prijzen en advies.

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.