FlexForce Asfalt
Een duurzame investering

Een langere levensduur voor bestaande
en nieuwe terreinen

Zwammerdam Groep is altijd op zoek naar innovaties op het gebied van asfalttechniek. Met FlexForce Asfalt hebben we nu een flexibele, sterke oplossing gevonden met een tot wel 50% langere levensduur en meer technische mogelijkheden. Het met “fibers / vezels” versterkte asfaltmengsel voegt nog meer goede eigenschappen toe aan het toch al duurzame, conventionele asfalt en is daarmee een economisch alternatief. Zo is het enerzijds kostentechnisch aantrekkelijk en resulteert het anderzijds in minder CO2 uitstoot. Dit bij zowel bestaande als nieuwe asfaltconstructies.

 

De voordelen op een rij

  • Verlenging levensduur tot wel 50% blijkt uit onderzoek
  • Beter bestand tegen scheur- en spoorvorming
  • Reductie totale laagdikte; aan te brengen over gescheurde wegen
  • Gescheurde onderlaag hoeft niet geheel vervangen bij renovatieprojecten
  • Uitermate geschikt voor omgevingen met zwaar en veel verkeer
  • Hoge flexibiliteit en stabiliteit
  • Minder onderhoud nodig
  • Snel te verwerken
  • Recyclebaar

Voor havenbedrijf Greenport Rotterdam hebben wij het terrein geasfalteerd met FlexForce. We denken altijd graag mee met onze opdrachtgevers en stellen daarbij de behoeftes centraal. Zo stonden voor het terrein van Greenport de vele bewegingen centraal. Hiervoor was flexibel en sterk asfalt nodig. Door de toevoeging van de vezel is het asfalt volledig afgestemd op het gebruik van het terrein. Zie het resultaat in de bovenstaande video!

Ook op ons eigen terrein hebben we FlexForce aangebracht. In de komende periode gaan we nog meer onderzoeken en testen om de resultaten te meten.

Heeft u ook een vraagstuk? Bel, WhatsApp of mail naar Rosalie rosaliegeelhoed@zwammerdamgroep.nl / 31 6 533 811 82. Of bel of mail naar Harriët hgeelhoed@zwammerdamgroep.nl / 31 6 570 081 29.

Terreininrichting met FlexForce Asfalt

Voor verschillende bedrijfsterreinen verzorgen wij de inrichting. Het gebruik en de belasting verschillen per industrie. Hoe en door wie het terrein worden gebruikt stellen we dan ook altijd centraal. Bij zware belasting dienen weer andere voorzieningen te worden aangebracht dan op een terrein die door oudere mensen wordt gebruikt.

Onze dienstverlening richt zich op ontzorging waarbij asfalteren onze kernactiviteit is. Wij helpen zowel met het ontwerp, fundering, grond- en rioolwerk, als met de asfaltconstructie, waterhuishouding, groenvoorziening en onderhoud. Zo zijn wij in staat om complete en prachtige buitenterreinen in te richten.

FlexForce Asfalt - Een duurzame investering

Meer voor Bedrijven en industrie

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.