Nieuwbouw

is maatwerk

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk, daarom bent u bij ons geheel vrij in uw materiaalkeuze van uw nieuwe woning. Daarnaast bent u niet gebonden aan één bepaald bouwsysteem, wij realiseren houtskeletbouw, staalconstructies of geheel traditionele bouw. 

Nieuwbouw

Wij werken geheel conform de laatste normen en eisen. Voor ieder project wordt een vast team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers samengesteld die samenwerken met onze vaste installateurs en onderaannemers.

Zwammerdam Bouw beschikt over een eigen teken- en ontwerpafdeling, waardoor wij het bouwproces vanaf de ontwerpfase volledig kunnen begeleiden, van de vergunningsaanvraag tot aan de realisatie en afwerking.

Wilt u zelf de afbouw realiseren of heeft u eigen installateurs? Dat is geen probleem. Gezien onze werkwijze kunt u zelf bepalen of u het gebouw casco of sleutel klaar opgeleverd wilt.

Houtbouw

In samenwerking met Finnhouse bouwen we duurzame, unieke, op maat gemaakte houten woningen. Er wordt hierbij gewerkt met verschillende houtbouw systemen, namelijk: logbouw, houtskeletbouw en paal & balk systeem. Ieder systeem kenmerkt haar eigen stijl en sfeer.

Veel van het constructieve hout komt uit Finland. Naast de uitstraling heeft hout een goede isolatiewaarde en werkt regulerend op de vochtigheid. Door toepassing van prefab wandelementen, zijn er geen langdurige bouwtrajecten nodig om deze unieke woningen te realiseren.

Prijs aanvragen

Geef hier een korte omschrijving van uw vraag.

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.