Grondwerk

de basis van elk bouwwerk

Wat wij doen

Voor uw grond- en wegenbouwproject

Voor grond- en wegenbouwactiviteiten bent u bij ons aan het juiste adres. Een goed resultaat in weg- en terreinverharding valt of staat met de kwaliteit van de ondergrond. Grond-, riool- en straatwerk is daarom ook een vanzelfsprekend onderdeel van de Zwammerdam Groep.

Door samenhang en consistentie in voorbereidend werk en de uiteindelijke topverharding ontstaat synergie: de meerwaarde van de totaalaanpak. Ons bedrijf zorgt voor al het grond-, riool- en straatwerk en tekent voor een grondige aanpak: slopen, aanleg en reparatie. Van renovatie tot nieuwbouw opdat een perfecte ondergrond ontstaat voor bouwen en/of asfalteren.

 

Grondwerk vormt de basis van elk bouwwerk.

Het grondwerk vormt in de bouwnijverheid en grond-, weg- en waterbouw het eerste stadium in een bouwproject. Het bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen valt hieronder: alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen.
De riolering is de infrastructuur waarop afvalwater geloosd, ingezameld en getransporteerd wordt. Het is bedoeld om het afvalwater en hemelwater op een veilige en hygiënische manier af te voeren.

Sloten graven, rioleringen leggen, grondverzet, bermonderhoud, egaliseren van grond, bouwrijp maken van terreinen, drainage en het maken van cunetten: wij beschouwen dat niet als “laag-bij-de-grond-werk”, maar als vakwerk dat we graag voor u doen, voor een uitstekende kwaliteit waarvoor u zeker niet teveel betaalt.

 

60+ jaar ervaring in grondwerk

Zwammerdam Groep heeft een jarenlange ervaring in alle soorten grondwerk. Onze shovels, hydraulische kranen etc. staan voor u klaar! 

Na zorgvuldig het grondwerk te hebben uitgevoerd en er een stevige basis is gelegd kunnen wij de terreinverharding voor u verzorgen. Dit kan in de vorm van een asfaltverharding en/ of straatwerk.

Goed gereedschap staat aan de basis van elke goede prestatie, daarom werkt Zwammerdam uitsluitend met moderne machines, up-to-date, betrouwbaar en goed onderhouden door onze eigen werkplaats die ze in topconditie houdt. 

 

Grondwerk werkzaamheden Zwammerdam Groep

Waarom Zwammerdam Groep?

Typerend voor ons familiebedrijf zijn vaste waarden als betrouwbaarheid, kwaliteit en eerlijkheid.

Het zijn deze waarden die van belang waren voor oprichter Jos Geelhoed en die nog steeds gelden, en worden gedragen door het management en ca. 55 medewerkers. Het zijn bovendien waarden die alleen te handhaven zijn door teamgeest, onderling vertrouwen en loyaliteit. Door oprechte interesse en betrokkenheid bij de klant, de mens achter de opdracht én de mens op de machine. In die begrippen wil Zwammerdam groot zijn.

Zwammerdam Groep gaat als wegenbouwer graag een stapje verder. Ook alle voorkomende sloopwerkzaamheden worden daarom uit handen genomen. Hierbij valt te denken aan het slopen van woningen, schuren, grote fabriekspanden, monumentale panden, flatgebouwen of ketelhuizen.

 

Veiligheid voorop!

Kwaliteit en veiligheid zijn hierbij erg belangrijk. Het bedrijf doet er alles aan om veilig en milieubewust te werken conform de geldende wet- en regelgeving en eisen van de opdrachtgevers.

Bent u bezig met verbouwing van of rondom uw bedrijf of woning en kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0172-632200 of vul het online contactformulier in. Wij zijn op werkdagen geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Binnen deze tijden zijn wij telefonisch bereikbaar. Wanneer u een contactformulier invult, proberen wij deze zo spoedig mogelijk te behandelen.

 

Projecten grond- en rioolwerken

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.