Grondwerk

Home > Grondwerk

60+ jaar ervaring in grondwerk

Zwammerdam Groep heeft een jarenlange ervaring in alle soorten grondwerk. Onze shovels, hydraulische kranen etc. staan voor u klaar! 

Na zorgvuldig het grondwerk te hebben uitgevoerd en er een stevige basis is gelegd kunnen wij de terreinverharding voor u verzorgen. Dit kan in de vorm van een asfaltverharding en/ of straatwerk.

Goed gereedschap staat aan de basis van elke goede prestatie, daarom werkt Zwammerdam uitsluitend met moderne machines, up-to-date, betrouwbaar en goed onderhouden door onze eigen werkplaats die ze in topconditie houdt. 

Grondwerk vormt de basis van elk bouwwerk.

Het grondwerk vormt in de bouwnijverheid en grond-, weg- en waterbouw het eerste stadium in een bouwproject. Het bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen valt hieronder: alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen.
De riolering is de infrastructuur waarop afvalwater geloosd, ingezameld en getransporteerd wordt. Het is bedoeld om het afvalwater en hemelwater op een veilige en hygiënische manier af te voeren.

Sloten graven, rioleringen leggen, grondverzet, bermonderhoud, egaliseren van grond, bouwrijp maken van terreinen, drainage en het maken van cunetten: wij beschouwen dat niet als “laag-bij-de-grond-werk”, maar als vakwerk dat we graag voor u doen, voor een uitstekende kwaliteit waarvoor u zeker niet teveel betaalt.

Sloopwerk

Voor alle voorkomende sloopwerkzaamheden kunt u ook bij ons bedrijf terecht. U kunt hierbij denken aan o.a. woningen, schuren, grote fabriekspanden, monumentale panden, flatgebouwen, ketelhuizen etc. Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons erg belangrijk en wij doen er alles aan om veilig en milieubewust te werken conform de geldende wet- en regelgeving en eisen van de opdrachtgevers.

Grond- en rioolwerk

Grondwerk vormt de basis van elk bouwwerk. Een goed resultaat in weg- en terreinverharding valt of staat met de kwaliteit van de ondergrond. 

Straatwerk

Na zorgvuldig het grondwerk te hebben uitgevoerd en er een stevige basis is gelegd kunnen wij de terreinverharding voor u verzorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem contact met ons op en laat u inspireren door onze expertise.

0172-632200