Bouw

Home > Bouw

Eigen teken- bureau

Doordat wij zelf tekenen, kunnen wij voor u het complete vergunningsaanvraagtraject tot werktekening realiseren. Compleet met bijbehorende rapporten en berekeningen, waardoor wij het bouwproces vanaf de ontwerpfase volledig kunnen begeleiden en afstemmen, tot aan de realisatie en afwerking.

Waardoor wij het bouwproces vanaf de ontwerpfase volledig kunnen begeleiden en afstemmen, tot aan de realisatie en afwerking.

Termijn bouwproces

Het Zwammerdam Bouw team bestaat uit gemotiveerde timmerlieden. Door het compacte team, verloopt de communicatie onderling snel en kan er vlot worden geschakeld. Dit betekend voor u dat we het project vanaf ontwerp- en vergunningsfase snel kunnen oppakken.

Wij werken geheel conform de laatste normen en eisen. Voor ieder project wordt een vast team van enthousiaste en vakbekwame medewerkers samengesteld die samenwerken met onze vaste installateurs en onderaannemers. Dankzij onze flexibele werkwijze, realiseren wij het huis van uw dromen.

Houtbouw

Zwammerdam Bouw heeft nauw contact met Finnhouse waarmee wij duurzame, unieke, op maat gemaakte houten woningen realiseren. Er wordt hierbij gewerkt met verschillende systemen, namelijk: logbouw, houtskeletbouw en paal & balk systeem. Ieder systeem kenmerkt haar eigen stijl en sfeer.

Veel van het constructieve hout komt uit Finland. Zeker met het oog op de strengere eisen rondom duurzaamheid wordt er steeds vaker gekozen voor houtbouw. Naast de uitstraling heeft hout namelijk een uitstekende isolatiewaarde en werkt regulerend op de vochtigheid. Dit zorgt in de toekomst, wanneer u de woning bewoont, voor een kleinere energierekening.

Het houtbouwproces is minder afhankelijk van het weer, waardoor er vaak doorgewerkt kan worden. Door toepassing van prefab wandelementen, zijn er geen langdurige bouwtrajecten nodig om deze unieke woningen te realiseren.

Bedrijfspanden

Als ondernemer een grote stap wagen en een nieuw bedrijfspand laten bouwen, of misschien bent u wel uit uw huidige bedrijfspand gegroeid?

Nieuwbouw woning

Een nieuwbouw woning heeft vele voordelen, zoals weinig onderhoud, energiezuinig en het huis zelf naar eigen wens ontwerpen en vorm geven. 

Verbouwen

Meer ruimte, een andere indeling of een vernieuwde gevel? Een huis of een bedrijfspand verbouwen is misschien niet iets waar u veel ervaring mee heeft.