Straatwerk

Straatwerk

Na zorgvuldig het grondwerk te hebben uitgevoerd en er een stevige basis is gelegd kunnen wij de terreinverharding voor u verzorgen. Dit kan in de vorm van een asfaltverharding en/ of straatwerk. Wij bestraten zowel voor particulieren als bedrijven en zijn breed inzetbaar, van ontwerp tot uitvoering waarbij goed gekeken wordt naar de wensen van de klant.

De inzet van straatwerk

De naam zegt het al, straatwerk bevat werkzaamheden die met bestrating te maken hebben. Straatwerk wordt bijvoorbeeld ingezet om een terras aan te leggen, opritten te maken, paden te leggen en ga zo maar door. Hiernaast kunnen verhardingsmaterialen worden hersteld. Straatwerk vereist echt vakwerk. Een goede basis is hierbij essentieel.

Een groot voordeel van bestrating is dat er weinig onderhoud voor nodig is. Op deze manier kunt u van uw straatwerk genieten zonder dat er veel tijd in komt te zitten. Het is een praktische manier om zowel je woning als bedrijf een stevige ondergrond te geven zonder extra onderhoud.

Grondwerk

Waarom kunt u het beste naar Zwammerdam Groep gaan?

Onze vakmensen weten precies waar ze over praten. Jarenlange praktijkervaring en specifieke opleidingen liggen daaraan ten grondslag. Onze professionals denken mee en kennen de mogelijkheden. Zij staan garant voor uitstekend advies en een grondige aanpak.

Wij gaan voor de beste kwaliteit en zetten ons volledig in voor onze relaties.  

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en streven naar langdurige samenwerking. Een uitstekende service hoort daarbij. Met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen spelen wij effectief in op vragen en speciale wensen. Onze organisatie is zo ingericht, dat wij,  waar nodig, direct extra mensen kunnen inzetten. 

Waarom Zwammerdam Groep?

Zwammerdam Groep hanteert de hoogste veiligheidsmaatregelen en werkt met de modernste apparatuur. Uiteraard doen wij dit tegen scherpe marktconforme tarieven. Kortom: de kwaliteit waar wij voor staan en waar de Zwammerdam Groep als uniek wegenbouwbedrijf in de markt om bekend staat. Meer weten?
Bekijk ook eens onze bedrijfsvideo.

Wilt u persoonlijk kennismaken of een vrijblijvende prijs ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en komen er met u altijd uit, want waar een wil is, is een weg.

Bekijk ook onze bedrijfsvideo:

Prijs aanvragen

Meer weten over straatwerk of een prijs opvragen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.