Grond- en rioolwerk

de basis van elk bouwwerk

Grond- en rioolwerk uitbesteden

Grondwerk vormt de basis van elk bouwwerk. Een goed resultaat in weg- en terreinverharding valt of staat met de kwaliteit van de ondergrond. Grond- en rioolwerk behoort daarom tot de vanzelfsprekende activiteiten van de Zwammerdam Groep.

 

Wat is grond- en rioolwerk?

Het grondwerk vormt in de bouwnijverheid en grond-, weg- en waterbouw het eerste stadium in een bouwproject. Het bestaat uit het ontgraven en verzetten van grond, het leveren en aanbrengen van grond, grind en zand. Ook het aanbrengen van verhardingen en funderingsmaterialen valt hieronder: alles wat nodig is om een goede ondergrond te verkrijgen.
De riolering is de infrastructuur waarop afvalwater geloosd, ingezameld en getransporteerd wordt. Het is bedoeld om het afvalwater en hemelwater op een veilige en hygiënische manier af te voeren.

 

Grondwerk kraan Zwammerdam Groep

Wanneer grondwerk van toepassing is

Sloten graven, rioleringen leggen, grondverzet, bermonderhoud, egaliseren van grond, bouwrijp maken van terreinen, drainage en het maken van cunetten: wij beschouwen dat niet als “laag-bij-de-grond-werk”, maar als vakwerk dat we graag voor u doen, voor een uitstekende kwaliteit waarvoor u zeker niet teveel betaalt.

Volledige ontzorging

Juist door deze activiteiten te combineren met de uiteindelijke topverharding ontstaat een beter eindresultaat: de meerwaarde van de totaalaanpak. Daarom neemt Zwammerdam bewust ook al het voorkomende grond-, riool- en straatwerk voor haar rekening. Het gevolg is één regisseur en één uitvoerder voor totale ontzorging, het resultaat een grondige aanpak, van aanleg tot reparatie en van nieuwbouw tot renovatie zodat er een perfect ondergrond ontstaat voor bouwen en/of asfalteren.

Jarenlange ervaring

Zwammerdam Groep heeft een jarenlange ervaring in alle soorten grondwerk. Onze shovels, hydraulische kranen etc. staan voor u klaar! 

Bent u bezig met verbouwing van of rondom uw bedrijf of woning en kunt u wel wat hulp gebruiken? Dan kunt u ons telefonisch bereiken op 0172-632200 of vul het online contactformulier in. Wij zijn op werkdagen geopend van 08:00 tot 17:00 uur. Binnen deze tijden zijn wij telefonisch bereikbaar. Wanneer u een contactformulier invult, proberen wij deze zo spoedig mogelijk te behandelen.

Prijs aanvragen

Meer weten over grond- en rioolwerk of een prijs opvragen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.