Logistiek terrein asfalteren

Home > Asfalteren > Logistiek terrein asfalteren

Is uw bedrijfsterrein aan vervanging toe of gaat u een nieuw bedrijfsterrein aanleggen? Zoekt u naar een kwalitatieve oplossing die passend is bij uw budget? Laat ons een plan op maat maken.

Een plan op maat

Wilt u weten wat het asfalteren van uw terrein gaat kosten? We komen vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken. Dat langskomen doen we bewust omdat we een passend plan willen maken. Tijdens het bezoek kijken we samen naar het terrein. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij adviseren direct over de verschillende opties. Nadat we bij u langs geweest zijn op uw terrein, gaan we aan de slag met een gedegen plan op maat en een offerte.

Wat kunt u verwachten

Op basis van de situatie op uw bedrijfsterrein en het gesprek dat we met u gevoerd hebben, maken we een plan. In dit plan wordt onder de aandacht gebracht welke werkzaamheden er nodig zijn en wat de bijbehorende kosten zijn. Doordat we alles vooraf met eigen ogen hebben gezien, is ons plan heel specifiek en voorkomen we faalkosten. In dit plan is ook de omgevingssituatie meegenomen. Wanneer u akkoord gaat met de offerte, dan kunnen we, indien gewenst, vaak al binnen 14 dagen voor u aan de slag met het asfalteren van uw bedrijfsterrein.

Zwaar belast terrein extra verstevigd

Een bedrijventerrein in de logistieke branche heeft te maken met zware belasting. Er wordt vaak en met zware voertuigen overheen gereden. Daarnaast is er bij opslag van zware materialen sprake van extra druk op bepaalde delen van het asfalt.

Het asfalt kan op deze plekken extra versterkt worden, zodat het al het gewicht aan kan en er geen verzakkingen ontstaan. Tijdens ons bezoek kijken we samen waar deze punten zich bevinden. We versterken het asfalt door middel van een combinatiedeklaag.

Asfalt en onderhoud

Asfalt voor logistieke toepassingen is niet alleen sterk, maar ook onderhoudsarm. U heeft geen last van onkruid, verzakking of plasvorming. De afwatering kan bij asfalt zeer effectief worden ingeregeld. Dat wil zeggen dat u verzekerd bent van een onderhoudsvrij/arm terrein voor vele jaren. Naast de praktische kant, wilt u ook dat uw terrein er netjes bij ligt. Het fungeert immers ook deels als visitekaartje. Dankzij het strakke uiterlijk en nette belijning komt uw terrein er keurig uit te zien.

Een combinatiedeklaag bij hoge puntbelasting

Een combinatiedeklaag is een combinatie van ZOAB, gepenetreerd met een cementslurry. Een naadloos aangebrachte combinatiedeklaag is vloeistofdicht en bestand tegen hoge mechanisatie en chemische belastingen. Desgewenst kan hier een vloeistofdichtheidsverklaring op worden afgegeven. 

Wat is er nodig op en om uw bedrijfsterrein?

Een logistiek terrein asfalteren bestaat uit meer onderdelen dan alleen het leggen van het asfalt. We kijken naar de ondergrond, de afwatering en de aansluiting met het terrein rondom het asfalt. Sluit het bijvoorbeeld aan op een grasveld, straat of een betegeld terrein? Dan denken we samen na over een goede aansluiting met het asfalt en waar we de putten en afvoerpunten plaatsen. Onze grondwerkers zorgen voor de uitvoering van deze werkzaamheden.