Verbouwen en renoveren

Home > Bouw > Verbouwen en renoveren

Werkwijze

Wanneer na de kennismaking en het overleg uw wensen helemaal duidelijk zijn, realiseren we de ontwerptekeningen en eventuele constructieberekeningen. Daarna verzorgen we het rond maken van de noodzakelijke vergunningen en kan er gestart worden met de verbouwing. Wij kunnen elke aanpassing aan uw woning realiseren, doordat we over jarenlang vakmanschap bezitten. Onze vakmensen werken netjes en zullen er alles aan doen om overlast tot een minimum te brengen. Alles is te overleggen tijdens de huisrenovatie of verbouwing, ook als u toch nog nieuwe inzichten krijgt.

Belangrijke punten bij een verbouwing

Bij de oriëntatie van wat u nu precies met de verbouwing wil, is het belangrijk om rekening te houden met de volgende punten: 

  • Benut uw ruimte zo slim mogelijk, door goed over de indeling na te denken. Dit kan je maar één keer goed aanpakken.
  • Een aanbouw wilt u in huis natuurlijk niet terug zien, we denken graag met u mee om de aanbouw met het oorspronkelijke als één geheel te maken. 
  • Om u wensen concreet te krijgen, maken we graag een ontwerpschets voor u.

Renoveren in oude stijl

Ook renoveren we panden in oude stijl. Natuurlijk wel conform de huidige eisen met betrekking tot brandveiligheid en/of duurzaamheid, zodat deze panden ook klaar zijn voor de toekomst. Hierdoor blijft het authentieke karakter van uw huis behouden.

Zit u met een vraagstuk over een eventuele verbouwing of renovatie? Vul dan het contactformulier in, bel of mail. We geven graag antwoord op uw vragen. Bekijk ook onze referentieprojecten ter inspiratie.