Asfalt verwijderen

Home > Asfalteren > Asfalt verwijderen

Soms is het verwijderen van asfalt nodig. Bijvoorbeeld als het asfalt beschadigd of verouderd is en als er kuilen of scheuren in het asfalt zitten.
Voor het frezen van asfalt hebben we onze eigen freesmachines met verschillende werkbreedtes. In combinatie met onze vakkundige freesmachinisten frezen wij het asfalt er professioneel uit en wordt dit door onze veegzuigwagenmachinist zorgvuldig opgezogen.  Uiteraard verzorgen wij ook de afvoer en het storten van het freesafval. Heeft u vragen? Neem contact
op met onze specialisten.

Als de oude asfaltlaag verwijderd is ontstaat er een egale ondergrond waar dan weer een nieuwe strakke asfaltlaag op aangebracht kan worden. Het kan ook voorkomen dat u uw terrein gaat uitbreiden met asfalt en dat deze aangesloten moet worden op het bestaande terrein. Doormiddel van het frezen van aanzetten zal het nieuwe asfalt naadloos aansluiten op het bestaande terrein.

Asfalt verwijderen en nieuw asfalt leggen

Is uw asfalt toe aan een grondige renovatie? Dan is het verwijderen van het asfalt of een gedeelte hiervan de beste methode om een stabiele ondergrond te creëren. Bekijk de pagina asfalteren voor meer informatie omtrent het leggen van een nieuwe asfaltlaag.

Gedeeltelijk asfalt verwijderen

Het verwijderen van een deel van het asfalt is mogelijk, zeker wanneer de rest van het terrein nog goed is. Als een deel van het asfalt beschadigd of verouderd is kunnen we dat specifieke deel verwijderen door het er uit te frezen. Ook hierbij kan het gefreesde gedeelte voorzien worden van een nieuwe asfaltlaag.

Asfalt verwijderen kosten

De kosten voor het verwijderen van asfalt worden onder andere bepaald door de grootte van het oppervlak en de dikte van het asfalt. Ook is het van belang of het gefreesde asfalt teerhoudend is of niet. Dit moet van te voren onderzocht worden door onze eigen specialisten, omdat dit met het afvoeren en storten extra kosten met zich mee kan brengen. Het afvoeren en storten van het gefreesde asfalt verzorgen wij geheel voor u, daar hebben wij onze eigen wagens voor.

Het is niet mogelijk om een standaard vierkante meter prijs af te geven, omdat er nog andere facetten bij komen kijken.
Wij komen graag bij u op locatie om de situatie te bekijken, zodat wij u een goed onderbouwd advies met voorstel kunnen doen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem contact met ons op en laat u inspireren door onze expertise.

0172-632200