Asfalt verwijderen

Snel en effectief

Soms is het nodig om asfalt geheel of gedeeltelijk te verwijderen. Het verwijderen van asfalt gebeurt door middel van frezen. De asfaltlaag wordt verwijderd en er ontstaat een egale nieuwe ondergrond.

Asfalt verwijderen kosten

De kosten voor het verwijderen van asfalt worden onder andere bepaald door de grootte van het oppervlak en de dikte van het asfalt. Er is daarom geen standaard prijs per vierkante meter. Benieuwd naar de prijs voor uw project? Vraag gemakkelijk een prijs aan via onderstaand formulier. Onze medewerkers nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Asfalt verwijderen

Prijs aanvragen

Wilt u weten wat de kosten voor het verwijderen van asfalt zijn? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt dan een persoonlijk advies met een prijsopgave van onze adviseur. U kunt natuurlijk ook direct bellen voor meer informatie of prijzen: 0172 – 632 200.

Asfalt gedeeltelijk verwijderen

Het is ook mogelijk om een deel van het asfalt te verwijderen. Als een deel van het asfalt beschadigd of verouderd is kunnen we dat specifieke deel verwijderen. Hier kan weer een nieuwe asfaltlaag overheen worden gelegd of een andere bestemming aan worden gegeven.

 

Asfalt verwijderen en nieuw asfalt leggen

Is uw asfalt toe aan een grondige renovatie? Dan is het eerst verwijderen van het asfalt de beste methode om een stabiele ondergrond te creëren. Bekijk de pagina Asfalt leggen voor meer informatie en prijzen omtrent het leggen van een nieuwe asfaltlaag.

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.