Oprit asfalteren

Home > Asfalteren > Oprit asfalteren

Als particulier uw oprit asfalteren? Dat is zeker mogelijk! Asfalt is zeer geschikt voor de verharding van opritten, inritten en parkings. Het is sterk, duurzaam, oogt strak en is relatief goedkoop. Het geeft weinig tot geen onderhoud en is na aanleg snel te berijden.

Oprit asfalteren kosten

De kosten voor het aanleggen van uw oprit zijn afhankelijk van een aantal factoren. Denk aan de ondergrond en de huidige verharding of bestrating. Ook zijn er verschillende soorten asfalt. Wij geven u advies over de beste soort asfalt voor uw situatie.

Oprit asfalteren prijs per m2

Asfalteren van een groot oppervlakte kan bij ons al vanaf een zeer aantrekkelijk tarief per m2. Wilt u een snelle indicatie van de prijs per vierkante meter, neem dan contact met ons op voor een scherpe m2 prijs voor uw project.

Werkwijze

  • Stap 1 Egaliseren van het oppervlak – voor goede afwatering en ter voorkoming van plassen.
  • Stap 2 Aanbrengen asfalt – kwalitatief hoogwaardig asfalt waar u jaren plezier van heeft.
  • Stap 3 Eventueel aanbrengen toplaag – Antislip of extra slijtlaag waar nodig.

Oprit laten repareren

Is uw oprit al voorzien van asfalt en is deze toe aan een reparatiebeurt? Denk aan scheuren, plasvorming of verzakking. Bekijk dan op de pagina Asfalt repareren naar de mogelijkheden en prijzen.

Asfalteren door Zwammerdam Groep

Asfalteren is de kernactiviteit van de Zwammerdam Groep. Een specialisme op zich, waarbij kwaliteit de optelsom is van een correcte calculatie, de juiste werkvoorbereiding, goed materieel, hoogwaardige grondstoffen en vakmanschap.

Zwammerdam Groep verzorgt de complete asfaltketen, van aanleg tot onderhoud en reparatie. Dit geldt voor asfaltwegen, paden en bedrijfsterreinen. We nemen het gehele traject voor onze rekening, van grondwerk en riolering tot fundering en asfaltconstructie.

Wij zijn flexibel, alert en spelen in op de situatie. ‘Afwijkende’ projecten vormen geen uitzondering. Het asfalteren van sportvelden, bos- en parkpaden en bedrijfsterreinen is voor Zwammerdam geen onbekend terrein.

Machinaal asfalteren

Reparatie (kleinschalig)

Voor handwerk is er de beschikking over een hotbox (verwarmde asfaltcontainer), zodat gedurende enkele uren ook hier de kwaliteit gewaarborgd is.

Koud asfalt

Vooral in de vorstperiode ontstaan er soms gaten in de asfaltverharding. Deze gaten kunnen gevaarlijk zijn voor het verkeer. Met koud asfalt zijn deze gaten snel gedicht en is direct gevaar verholpen. Eventueel is koud asfalt door u zelf te verwerken en bij ons per zak verkrijgbaar. Wij geven u graag advies voor definitieve reparatie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem contact met ons op en laat u inspireren door onze expertise.

0172-632200