bedrijfspand bouwen door Zwammerdam Groep

bedrijfspand bouwen op maat

Als ondernemer een grote stap wagen en een nieuw bedrijfspand laten bouwen, of misschien bent u wel uit uw huidige bedrijfspand gegroeid? Dan nemen wij u graag mee in alle mogelijkheden om uw nieuwe bedrijfspand werkelijkheid te laten worden.

Efficiënte bedrijfsindeling

Belangrijk onderdeel van een bedrijfspand bouwen is de indeling, om alle processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Misschien zijn er meer mensen thuis gaan werken of werkt u sinds kort met flexplekken en wilt u deze ruimtes herindelen zodat deze beter worden benut. Het is ook verstandig rekening te houden met eventuele uitbreidingsmogelijkheden van uw nieuwe pand. Hiervoor geven wij met onze jarenlange ervaring graag een ontwerp en advies. 

Duurzaam bouwen en fiscaal voordeel

Duurzaamheid speelt ook in de utiliteitsbouw een belangrijke rol. Banken zijn eerder bereid tot financiering van vastgoed als u dit onder bepaalde duurzame voorwaarden wordt gebouwd. Naast het pand goed isoleren, warme lucht hergebruiken en zonnepanelen, zijn er ook minder bekende alternatieven voor de vergroening van uw bedrijfspand. Het vergroenen van uw bedrijfsgebouwen zorgt daarnaast voor lagere energielasten, fiscaal interessante afschrijvingen en een waardevast pand.

Zwammerdam Bouw verzorgd de complete bouw of cascobouw van o.a. kantoor- en bedrijfspanden, restaurants, loodsen, werkplaatsen, garages en opslagruimtes. Wij voeren graag ons specialisme uit op het nieuwe bedrijfspand, zodat u zich volledig kan richten op uw specialisme. Een bedrijfspand bouwen doet u bij Zwammerdam Bouw

Neem contact op met één van onze specialisten als u vragen heeft!

Totaalpakket

Zwammerdam Bouw levert, indien gewenst, een totaalpakket. Hiermee kunt u alles onder één dak regelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u maar één contactpersoon heeft, processen kunnen elkaar ook sneller opvolgen wat veel tijdsbesparing oplevert. Dus vanaf het slopen en vergunningsaanvraag tot het aanleggen van het buiten terrein, waarbij wij het turn-key kunnen opleveren.

Zwammerdam Groep

  • Snel en persoonlijk contact
  • Gespecialiseerd in secuur en gedetailleerd werk
  • Gehele proces in eigen beheer van ontwerp tot uitvoering
  • Meer dan 55 jaar ervaring

Prijs aanvragen

Geef hier een korte omschrijving van uw vraag.

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.