Sloopwerk

Sloopwerk

Voor alle voorkomende sloopwerkzaamheden kunt u ook bij ons bedrijf terecht. U kunt hierbij denken aan o.a. woningen, schuren, grote fabriekspanden, monumentale panden, flatgebouwen, ketelhuizen etc. Kwaliteit en veiligheid zijn voor ons erg belangrijk en wij doen er alles aan om veilig en milieubewust te werken conform de geldende wet- en regelgeving en eisen van de opdrachtgevers.

Veilig, vertrouwd en deskundig

Als vooraanstaand wegenbouwbedrijf met meer dan 55 jaar ervaring helpen wij onze klanten met een complete service, waarbij alle aspecten van de wegenbouw vertrouwd terrein voor ons zijn. Zo kunnen wij u helpen met:

  • Asfalteren
  • Alternatieve verhardingen
  • Grond- en rioolwerken
  • Bestratingen
  • Advisering over aanlegmogelijkheden
  • Woningbouw én utiliteitsgebouw

Onze vakmensen weten precies waar ze over praten. Jarenlange praktijkervaring en specifieke opleidingen liggen daaraan ten grondslag. Onze professionals denken mee en kennen de mogelijkheden. Zij staan garant voor uitstekend advies en een grondige aanpak.

Wij gaan voor de beste kwaliteit en zetten ons volledig in voor onze relaties.  

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en streven naar langdurige samenwerking. Een uitstekende service hoort daarbij. Met korte communicatielijnen en vaste contactpersonen spelen wij effectief in op vragen en speciale wensen. Onze organisatie is zo ingericht, dat wij,  waar nodig, direct extra mensen kunnen inzetten. 

Veiligheid voorop!

Zwammerdam Groep hanteert de hoogste veiligheidsmaatregelen en werkt met de modernste apparatuur. Uiteraard doen wij dit tegen scherpe marktconforme tarieven. Kortom: de kwaliteit waar wij voor staan en waar de Zwammerdam Groep als uniek wegenbouwbedrijf in de markt om bekend staat. Meer weten?
Bekijk ook eens onze bedrijfsvideo.

Wilt u persoonlijk kennismaken of een vrijblijvende prijs ontvangen, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en komen er met u altijd uit, want waar een wil is, is een weg.

Ook zijn wij SBB leerbedrijf, en hebben wij de mogelijkheid om zelf mensen op te leiden tot volwaardig  grondwerker, asfaltafwerker. Balkman of machinist.          

 

Prijs aanvragen

Meer weten over sloopwerk of een prijs opvragen? Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.