Over ons

Zwammerdam Groep

Een gespecialiseerd bedrijf, sinds 1963 actief in de wegenbouw. Asfalteren is de kernactiviteit. Deskundigheid, betrouwbaarheid en maatwerk zijn kernbegrippen.

Om klanten complete service te kunnen bieden, zijn naast asfalteren ook andere aspecten van de wegenbouw vertrouwd terrein, zoals verhardingen door beton(platen), oplossingen voor gladde terreinen, bermen, bestrating, grond- en rioolwerk. Zwammerdam Groep levert haar opdrachtgevers deskundig advies, scherpe marktconforme calculatie en een grondige aanpak.

Deze website geeft een beeld van de activiteiten, van de expertise, de doelstellingen, kortom: de kwaliteiten die Zwammerdam Groep kenmerken als unieke leverancier.

Wilt u persoonlijk kennismaken, neemt u dan vooral contact op voor een oriënterend gesprek!

 

Missie

Typerend voor het familiebedrijf Zwammerdam zijn vaste waarden als betrouwbaarheid, kwaliteit en eerlijkheid. Het zijn deze waarden die van belang waren voor oprichter Jos Geelhoed en die nog steeds gelden, gedragen door management en ca. 60 medewerkers. Het zijn bovendien waarden die alleen te handhaven zijn door teamgeest, door onderling vertrouwen en loyaliteit. Door oprechte interesse en betrokkenheid bij de klant, de mens achter de opdracht én de mens op de machine. In die begrippen wil Zwammerdam groot zijn. Zwammerdam zegt wat ze doet en doet wat ze zegt!

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.