Combinatiedeklaag laten leggen

Voor zwaar belaste terreinen

Combinatiedeklaag asfalt

Combi-asfalt is een combinatiedeklaag van Zeer Open Asfalt Beton, gepenetreerd met een gemodificeerde cementslurry.

Na uitharding ontstaat een deklaag, waarbij de voordelen van beton- en asfaltverhardingen gecombineerd worden.

Beton staat voor: een hoge vervormingsweerstand, vloeistofdicht en chemisch resistent. Asfalt staat voor: naadloos, flexibel en een snelle verwerking.

Een naadloos aangebrachte combinatiedeklaag is vloeistofdicht en bestand tegen hoge mechanisatie en chemische belastingen. Desgewenst kan hier een vloeistofdichtheidsverklaring op worden afgegeven.

Een combinatiedeklaag wordt toegepast voor:

  • Terreinen belast met zwaar verkeer
  • Terreinen met hoge puntbelasting
  • Vloeistofdichte terreinen
  • Werkplaatsvloeren
  • Wasplaatsvloeren

“asfalt om op te bouwen”

Steeds meer transporteurs kiezen voor asfalt als alternatief voor beton. Aanvankelijk was men nog beducht voor asfalt. Er heerste het idee dat asfalt niet zwaar belast kon worden, maar de met de huidige technieken is dat al lang niet meer het geval. 

Combinatiedeklaag (combi-asfalt)

We combineren het beste van twee werelden: de open structuur van Zeer Open Asfalt Beton (ZOAB) vullen we met cement. Na uitharding ontstaat een deklaag, waarbij de voordelen van beton- en asfaltverharding gecombineerd worden. Beton staat voor een hoge vervormingsweerstand, vloeistofdicht en chemisch resistent. Asfalt staat voor naadloos, flexibel en een snelle verwerking.
Je asfalteert zo 4000 a 5000 meter op een dag. Een naadloos aangebrachte combinatiedeklaag is vloeistofdicht en bestand tegen hoge mechanisatie en chemische belastingen. Desgewenst kan hier een PBV-verklaring (vloeistofdichtheidsverklaring) op worden afgegeven. Combi-asfalt leent zich uitstekend voor terreinen die belast worden met zwaar verkeer of hoge puntbelasting. Maar ook voor werkplaats- of wasplaatsvloeren is combi-asfalt prima geschikt.

Vanwege bovengenoemde redenen mogen wij onder meer de grootste bloemenveiling ter wereld, Royal Flora Holland in Aalsmeer, tot onze klanten rekenen. Dagelijks rijden er honderden vrachtwagens af en aan over de door ons geasfalteerde wegen op en rond het terrein. Hier bevindt zich ook de Dutch Flower Group, een andere grote klant.
Als de wegen ergens zwaar belast worden, dan is het wel op een (bloemen-) veilingterrein.
Een goede ondergrond is hier vanzelfsprekend van onschatbare waarde. Ook bij de Venlose vestiging van het wereldwijde Geodis Logistics ligt asfalt van ons. 

Prijs aanvragen

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van een combinatiedeklaag? Vraag dan gratis een offerte aan. U kunt natuurlijk ook direct bellen voor meer informatie of prijzen: 0172 – 632 200.

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.