Bouw

Alles onder één dak

Wat wij doen

Zwammerdam Bouw

Zwammerdam Bouw is een allround bouwbedrijf dat actief is op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. We hebben jarenlange ervaring in het vak en met onze vakmensen maken we kwalitatief hoogwaardige projecten. Onze medewerkers kenmerken zich door hun specialisme en no-nonsense mentaliteit.

Uw nieuwe pand of woning moet u passen als een maatpak. U bent de eindgebruiker die er lange tijd van moet kunnen genieten en efficiënt moet kunnen werken in en rondom het nieuwe pand. Wij zijn altijd op zoek naar passende oplossingen en niet gebonden aan gestandaardiseerde bouwsystemen.

Eigen teken- ontwerp bureau:
Doordat wij zelf tekenen/ontwerpen, kunnen wij voor u het complete vergunningsaanvraagtraject tot werktekening realiseren. Compleet met bijbehorende rapporten en berekeningen, waardoor wij het bouwproces vanaf de ontwerpfase volledig kunnen begeleiden en afstemmen, tot aan de realisatie en afwerking.

Heeft u al een ontwerp of vergunning? Dat is geen probleem, dan pakken wij het vandaar op om voor u het project te realiseren.

Doordat het bouwbedrijf een onderdeel is van de Zwammerdam Groep, hebben wij een goede samenwerking met onze andere afdelingen, zij staan u volledig bij. Van aanvraag, sloopwerk, bouwrijp maken, realisatie en afwerking gebouw tot en met het compleet inrichten en aanleggen van het buitenterrein.

Waardoor wij het bouwproces vanaf de ontwerpfase volledig kunnen begeleiden en afstemmen, tot aan de realisatie en afwerking.

Totaal Pakket
Zwammerdam Bouw kan, indien gewenst, een totaalpakket leveren.

Hiermee kunt u dus alles onder één dak regelen. Dit zorgt er niet alleen voor dat u maar één contactpersoon heeft, maar processen kunnen elkaar ook sneller opvolgen wat veel tijdsbesparing oplevert.

Bouw Projecten

Over Zwammerdam Groep

Sinds 1963 zijn wij gespecialiseerd in wegenbouw, erfverharding, asfalteren en bouwen. Veilig, vertrouwd en deskundig.