Industrie

Home > Markten > Industrie

Wij verzorgen de inrichting van verschillende zwaar belaste bedrijven in de industrie, waaronder haven- en overslagbedrijven, productie- en recyclingbedrijven en veevoederbedrijven.

In een omgeving met zware omstandigheden door een hoge mate van (punt)belasting, grotere kans op verzakking, hard geluid, veel beweging of verwerking van bijvoorbeeld chemisch product, is het van belang dat daar de juiste voorzieningen worden aangebracht. Daarbij is het van belang ook uw logistieke en operationele proces in ogenschouw te nemen.

Wij gaan voor ontzorging

Asfalt is hierbij een sterke, flexibele en economische oplossing die, in een omgeving waar stilstand zoveel mogelijk moet worden voorkomen, snel te verwerken is met een lange levensduur.

Samen met onze overige dienstverlening richten wij complete en prachtige buitenterreinen in voor de industrie. We denken altijd graag mee met onze opdrachtgevers en stellen het gebruik en de behoeftes centraal: hoe en door wie wordt het terrein gebruikt? Met onze dienstverlening zijn we in staat volledige buitenterreinen in te richten en we gaan hierbij voor ontzorging!

Asfalt om op te bouwen

Steeds meer bedrijven uit de industrie kiezen voor asfalt als alternatief voor beton. Aanvankelijk was men nog beducht voor asfalt. Er heerste het idee dat asfalt niet zwaar belast kon worden, maar met de huidige technieken is dat al lang niet meer het geval. 

Combinatiedeklaag (combi-asfalt)

We combineren het beste van twee werelden: de open structuur van Zeer Open Asfalt Beton (ZOAB) vullen we met cement. Na uitharding ontstaat een deklaag, waarbij de voordelen van beton- en asfaltverharding gecombineerd worden. Beton staat voor een hoge vervormingsweerstand, vloeistofdicht en chemisch resistent. Asfalt staat voor naadloos, flexibel en een snelle verwerking.
Je asfalteert zo 4000 a 5000 meter op een dag. Een naadloos aangebrachte combinatiedeklaag is vloeistofdicht en bestand tegen hoge mechanisatie en chemische belastingen. Desgewenst kan hier een PBV-verklaring (vloeistofdichtheidsverklaring) op worden afgegeven. Combi-asfalt leent zich uitstekend voor terreinen die zwaar belast worden of met een hoge puntbelasting. Maar ook voor werkplaats- of wasplaatsvloeren is combi-asfalt prima geschikt.

Asfalteren en terreininrichting

Asfalteren is de kernactiviteit van de Zwammerdam Groep. Een specialisme op zich, waarbij kwaliteit de optelsom is van een correcte calculatie, de juiste werkvoorbereiding, goed materieel, hoogwaardige grondstoffen en vakmanschap.

Omdat Zwammerdam Groep haar klanten van A tot Z wil ontzorgen, leveren wij die optelsom. Zowel voor aanleg en inrichting als voor onderhoud en reparatie van bedrijfsterreinen, toegangswegen en meer. Vanaf het ontwerp, fundering, grond- en rioolwerk, tot aan de waterhuishouding, asfaltconstructie en groenvoorziening.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u?

Neem contact met ons op en laat u inspireren door onze expertise.

0172-632200